Workshop Online Employer Branding

Investeer in de toekomst

Workshop Online Employer Branding & Werkgeluk

Het vinden en behouden van de juiste mensen is belangrijk voor de groei van een bedrijf. De juiste online positionering, vindbaar zijn en blijven als potentiële werkgever maar ook weten wat er speelt onder medewerkers zijn elementen die tegenwoordig steeds vaker aandacht verdienen.

Daarom bieden wij vanaf heden de workshop Werkgeluk & Online Employer Branding aan; hiermee ga je als organisatie zelf aan de slag met ‘Werkgeluk’ onder medewerkers en met de online positionering als ‘Werkgever’ voor nieuwe werknemers.

Daar waar medewerkers het naar hun zin hebben, positief zijn, geboeid blijven, fijn samenwerken en dus samen succesvol zijn, is sprake van werkgeluk.

Vanzelfsprekend heeft dit een enorme aantrekkingskracht op de omgeving richting klanten
en toekomstige medewerkers. Het zorgt voor verbinding, een lager ziekteverzuim en een hogere retentie, groei.

Kortom, als je in werkgeluk binnen de organisatie investeert, heeft dit een positief effect op alles. Verbind werkgeluk binnen de organisatie aan online employer branding en dit raakt de intrinsieke motivatie, je vindt de persoon die past bij de missie en visie van de organisatie.

Belangrijker dan inhoudelijke kennis is namelijk een match als het gaat om drijfkrachten, een gezamenlijke purpose. Want daar maak je de verbinding, daar brandt het vuur.

So! Praktische informatie

Voor iedere organisatie die zich online wilt profileren als aantrekkelijke werkgever, voor op korte en lange termijn.

De workshop duurt een dagdeel en kan inhouse georganiseerd worden of op een locatie naar keuze.

Het tarief van de workshop is onder andere afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Het gedeelte Werkgeluk wordt gegeven door Drijf-Kracht, het gedeelte Online Employer Branding door So-MC.

So! Contact

GET IN TOUCH

    Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden.

    Vul hier twee cijfers in: *

    Word Social Media Manager!

    Elke dag bezig zijn met Social Media Strategie, Content, Analytics? Dan is de opleiding Social Media Manager écht wat voor jou!