So. Mijn Story

Koffie, China en Passie

Goed in koffiezetten, marketing en....
Mijn Story

Tijdens mijn afstuderen werd ik aangenomen bij Roompot Vakanties. Daar heb ik enorm veel geleerd. Het imago dat ik onwijs goed was in koffie zetten, wat ik vrij pro actief deed tijdens mijn stages, bleef, voor mijn gevoel, mij achtervolgen. (Ik wist precies dat Theo 's ochtends 3x koffie dronk en 's middags 2x thee).

Ik koos ervoor om te gaan reizen.

Na mijn periode in Australië en Nieuw-Zeeland ben ik bij DELTA gaan werken als Management Trainee. Na nog geen jaar kreeg ik een leidinggevende functie aangeboden, op managementniveau, toen was ik 23 jaar en echt een spring in het veld. Ontzettend leerzaam, en in die periode ook mijzelf goed leren kennen, op leuke, minder leuke en vooral verrassende manieren. Ook heb ik in die periode kennisgemaakt met wat de impact van bedrijfsculturen nu echt op persoonlijk vlak kan betekenen en hoe vaak we dit aspect wegstoppen.

Na DELTA ben ik werkzaam geweest bij BAX-Shop als marketingmanager en heb ik gereisd en gewerkt in Thailand en China.

Na deze ervaringen op persoonlijk en zakelijk vlak heb ik in 2011 besloten om mijn ziel en zaligheid in So-MC; the Social Media Company te gaan stoppen. Zowel de inhoud, Social Media & Online Marketing, als het ondernemen vind ik geluk makend. Er is niets beter in de wereld om elke dag uit te kijken naar je werk en je creativiteit te mogen ontplooien. En dit gevoel wil ik met alle liefde en passie overdragen via mijn exclusieve cursus 'Skills & Self = Success' die ik in januari 2019 ga lanceren.

Wil jij meer weten over mij of wat ik voor jou kan en mag betekenen? Neem gerust eens contact op. Ik drink graag een bakje koffie met je ;-).

MIJN STORY
Ondernemer sinds 2011

En geen dag spijt van deze beslissing. De vrijheid, de druk en ook de progressie die je zelf kunt creëren is meer dan te gek.

MIJN SKILLS
A bit nerdy

Het ding wat ik het liefst doe is het delen van marketing kennis, het delen van nieuwe ideeën en crea online concepten bedenken.

MIJN SELF
Laat komertje

Vaak te laat op afspraken. Maar nooit te laat voor het oprecht verder helpen van jouw business. Op welk tijdstip dan ook. Doen wat telt in plaats van (ver-)tellen wat je gedaan hebt...

MIJN SUCCESS
Een Zeeuw en Succes hebben?

Zeeuwen praten niet over Successen. Dat is zo met die ene Zeeuwse paplepel in gegoten. Al ben ik wel trots op de samenwerking met onderstaande organisaties & bedrijven ;-)...

So.
Happy people. Happy Company.

Be the best version of you!

De andere concepten uit de koker van So-MC
Maak kennis met...
PIXZ Photosharing App
Het pareltje van So-MC
SKILLS & SELF = SUCCESS
Nieuw en Exclusief!
VACATURES ZEELAND & ZUID HOLLAND
Simpel en doeltreffend

Vacatures Zeeland en Zuid-Holland

So. Jouw tijd en energie goed besteden?

Dan is de cursus Skills & Self = Success echt iets voor jou! We combineren hier Online & Social Media Skills met Self ontwikkeling!

WhatsApp chat