Social Media Workshop

Life is all about Sharing

The Next steps in your business!

Meer leren over Social Media? Samen met jouw team, afdeling of bedrijf? Weten wat Instagram, Facebook, LinkedIN en Social Advertising kan betekenen voor jouw organisatie? Volg dan een Social Media Workshop bij So-MC!

Social Media Workshop | So-MC

So. CHANNELS

In deze workshop leer je meer over Facebook, Instagram, LinkedIN en alle andere Social Media Channels!
Social Media Workshop | Content | So-MC

So. CONTENT

Leer het opzetten van een effectieve contentstrategie, content tools, do's & dont's en de impact op jouw organisatie.
Social Media Workshop | Communication

So. Communication

Elke Social Media kanaal heeft haar eigen straattaal. Speel hier op in en connect met jouw klanten, prospects en fans!

So. Reviews over So-MC

Mercedes Walrave | Content Redacteur Provincie Zeeland

Eindelijk een praktische training gecombineerd met veel kennis die werkt. Wat een verademing! Dankzij de social media strategie 3.0 van Maria Cappon hebben we meer contact met onze volgers en is het maken van content nóg leuker geworden.

Mercedes Walrave
Content Redacteur Provincie Zeeland

Diandra Hupkens | Provincie Limburg

Maria heeft voor de Provincie Limburg in 2014 de social media campagne en live-stream verzorgt tijdens een groot Wooncongres. Het was voor de Provincie Limburg niet gebruikelijk om live via een twitter-wall te communiceren met de stakeholders en de aanwezigen. Ze heeft hierin perfect geadviseerd aan de voorkant en de dag zelf van A tot Z begeleid, zodat alles real live online ging. Het was heel prettig om met haar samen te werken. Ze begrijpt wat de klant wil, kan complexe informatie begrijpelijk communiceren via social media en werkt ontzettend efficiënt en hard. Ik kan iedereen aanraden om Maria te vragen voor social media advies en het opzetten van complete social media campagnes. Dan ben je ontzorgd, weet dat het op rolletjes loopt en dat de campagne effectief is.

Diandra Hupkens
Provincie Limburg

Senna El Hanoudi

Wanneer Maria verschijnt dan kun je verwachten dat ze haar werk voorbereid, inhoudelijk sterk is en dat ze dit met gevoel doet. Omdat alles zo natuurlijk gaat geloof je haar direct. Ik heb dit zelf ervaren en kan haar dan ook met vertrouwen aanbevelen.

Senna El Hanoudi
Senna El Hanoudi

Luana Goetheer | Provincie Zeeland

Hoera voor Maria en haar enthousiasme om ons social media team van een stevig fundament te voorzien. Met de door haar ontwikkelde strategie als leidraad hebben de social channels van Provincie Zeeland een enorme boost gekregen, is er meer interactie met de volgers en groeit onze community. Het team is zelfverzekerd geworden en heeft een duidelijke plaats in de communicatiestrategie.

Luana Goetheer
Provincie Zeeland
So. Skills & Self = Success!
Jouw SKILLS & SELF naar een niveau hoger tillen?

Dé exclusieve Online Marketing Cursus waarbij Skills & Self-ontwikkeling elkaar compleet aanvullen! Haal het beste uit jou naar voren! Check Skills & Self = Success!

Contact Me

GET IN TOUCH

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden.

WhatsApp chat