Social Media Tools

Tijd besparen met Social Media Management Tools? Bekijk hier de bijbehorende video en download de gratis bijbehorende presentatie. 

De onderwerpen die terug komen zijn:

✔️ Content inplannen
✔️ Content publiceren
✔️ Content kalender
✔️ Monitoring
✔️ Statistieken
✔️ = veel tijd besparen!

Tijd besparen met deze must know Social Media Tools!

Overzicht creëren door het gebruiken van de juiste Social Media Tools

Social Media Management kan veel tijd kosten, zeker als je alles handmatig opzet, inplant en bijstuurt. Door de juiste software te gebruiken, kun je veel tijd besparen en geeft het je vaak overzicht. Simpelweg omdat de meeste social media systemen automatisch een content kalender creëren; zo heb je direct overzicht wanneer welke post gepland is en kun je direct zien of het naar wens en in stijl is.

Het kiezen van de tools die bij jouw zakelijke wensen en doelen passen, is de volgende stap. Soms is het beter om gebruik te maken van ‘slechts’ één of twee goede systemen dan vijf; ook dat geeft overzicht en rust. (En dit is tevens meteen een tijdsbesparing; een systeem goed leren kennen kost ook tijd).

Welke tools passen bij jou?

Welke tools bij jou passen is afhankelijk van onder andere;

  • Doelen; wil je een systeem voor content creatie, planning, webcare, monitoring, statistieken of een combinatie?
  • Gebruiksvriendelijkheid; hoe gebruiksvriendelijk is het programma, spreken de functionaliteiten voor zich?
  • Kennis & ervaring; hoeveel kennis, ervaring heb je met het systeem (of hoeveel tijd heb je om het systeem te leren kennen)?
  • Budget; hoeveel wil je uitgeven aan het automatiseren van jouw social media? (Er zijn ook veel mooie gratis tools beschikbaar, zie ook o.a. deze video)

Kortom, meerdere factoren spelen mee bij het kiezen van de juiste tools voor jouw online marketing. Er is ontzettend veel keuze en het aanbod wordt steeds meer. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar systemen die bij jou passen en die jou zakelijk ontlasten.

Wil jij meer leren over Social Media Management, Strategie, Tools & Uitvoering?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, So-MC biedt cursussen, workshops en coaching aan op het gebied van online marketing. Wil je advies over de juiste tools? Ook dan helpen we je graag!

So. Word Social Media Manager

Wil jij Social Media Manager worden? Bekijk dan hier de cursussen.