“Van Kennis Tot Kunde”

Het behalen van resultaat door middel van het inzetten van de juiste Online Marketing & Social Media kanalen is een continue proces. Het begint met een bedrijfsmatige analyse. Op basis daarvan wordt de bedrijfsstrategie, marketingstrategie en operationele zaken geanalyseerd en onder de loep genomen.  Na de analyse is het doel om de kennis te verhogen zodat een organisatie zelf aan de slag kan. Het opzetten van de kanalen is een apart onderdeel, net als het beheer. Lees hier de diensten die So-MC aanbiedt gedurende dit proces.

1. Analyse, Strategie & Advies

Hoe gaat uw organisatie om met Social Media? Welke plaats krijgen Google, Facebook, Twitter, Foursquare binnen uw marketingmix? Hoe wordt Social Media ingezet om de organisatie doelstellingen te behalen? So-MC geeft advies op maat. Het doel is om kennis over te dragen binnen uw bedrijf, zodat u op een later stadium uw eigen marketingkanalen op effectieve wijze kan beheren.

2. Social Media Training

Welke vormen van nieuwe media zijn er en welke trends kunnen relevant zijn voor uw organisatie? Wat is de impact van Google voor uw bedrijf? Wat zijn succes verhalen en wat zijn de risico’s?  Hoe kunt u diverse “Nieuwe Media” kanalen integreren in uw bedrijf op een wijze die bij u past?
Middels een interactieve Training van So-MC leert u de in-& outs van Social Media en krijgt u, en uw collega’s, antwoord op bovenstaande vragen.

3. Social Media Beheer

Bespaar tijd en geld door het uitbesteden van uw zakelijke Social Media activiteiten. Social Media gaat 24 uur per dag door. So-MC verzorgt de gehele uitvoering:

  • – Opzet Social Media kanalen
  • – Social Media Design
  • – Content creatie
  • – Content publicatie (minimaal 2x per week)
  • – Monitoring & interactie
  • – Webcare & dashboard

Neem contact op voor de mogelijkheden.

4. Online & Social Media Adverteren

Google, Facebook, Twitter en LinkedIN bieden gerichte advertentiemogelijkheden om uw doelgroep te bereiken en meer online volgers te creëren, zodat uw eigen marketingkanalen van echte meerwaarde zijn. Ook voor in de toekomst. So-MC kan uw advertentiecampagnes opzetten, beheren en evalueren.

5. Social Media Dashboards

Wat is het rendement van uw online en social media marketing inspanningen? Meet het en weet het. Met de So-MC Dashboards heeft u alle informatie, op basis van uw doelstellingen, in één overzicht. Op basis van deze informatie, kennis, kunt u uw marketingactiviteiten bij sturen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie!