Social Media Cursus

Skills & Self = Success!

De beste investering die je kunt maken is in jezelf

De enige manier om een verandering te realiseren is om niet alleen de Skills naar een niveau hoger te tillen maar ook jezelf klaar te maken voor die verandering. In deze unieke cursus vullen Online & Social Media Marketing Skills én Self ontwikkeling elkaar aan! Ga voor Success!

Eenmalige investering in je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je je registreert, ga je actief deelnemen in de volledige 6 wekelijkse +1 bonusweek groepstrainingen (één dagdeel per week) die je in staat stellen om je eigen online marketing uit te voeren, een realistische online marketingstrategie uit te werken en te begrijpen wanneer je welk online marketingmiddel inzet. Daarnaast leer je hoe je overtuigend jouw marketingcampagne kunt pitchen, probleemoplossend kunt denken voor de (interne) klant en hoe je baas wordt over je eigen doelen, tijd en energie.

Skills & Self = Success

SKILLS

Zelfverzekerd online marketing beheersen

Ontwikkel jezelf als online marketeer en leer over SEO, SEA, Social Media Marketing, Social Advertising, Contentmarketing en Analytics!
Skills & Self = Success

SELF

Haal het beste uit jouw tijd en energie

Doelgericht én met plezier naar je werk gaan; inhoudelijk weten hoe je de doelen bereikt en effectief omgaan met jouw tijd en energie.
Skills & Self = Success

SUCCESS

Het resultaat van...

Ga voor Success op persoonlijk en zakelijk vlak. Haal het beste uit jouw SELF!

Waarom deze cursus?

Skills & Self = Success is uniek in haar soort. De voordelen voor jou kunnen zijn:
- geld besparen door kennis inhouse te halen op het gebied van Online Marketing
- meer kennis hebben zodat je effectief een bureau kunt aansturen
- holistische marketing mindset i.p.v. elke keer gefragmenteerd kennis opdoen
- bijblijven op het gebied van Online & Social Media Marketing
- resultaatgericht te werk gaan met je eigen Social Media & Online Marketing
- je nieuwe businessplan uitwerken even weg van je eigen werkomgeving
- oog en aandacht voor het verminderen van (werk-)druk
- meer rust en overzicht creëren voor jou op zakelijk en persoonlijk vlak.

So. Reviews over So-MC

Mercedes Walrave | Content Redacteur Provincie Zeeland

Eindelijk een praktische training gecombineerd met veel kennis die werkt. Wat een verademing! Dankzij de social media strategie 3.0 van Maria Cappon hebben we meer contact met onze volgers en is het maken van content nóg leuker geworden.

Mercedes Walrave
Content Redacteur Provincie Zeeland

Diandra Hupkens | Provincie Limburg

Maria heeft voor de Provincie Limburg in 2014 de social media campagne en live-stream verzorgt tijdens een groot Wooncongres. Het was voor de Provincie Limburg niet gebruikelijk om live via een twitter-wall te communiceren met de stakeholders en de aanwezigen. Ze heeft hierin perfect geadviseerd aan de voorkant en de dag zelf van A tot Z begeleid, zodat alles real live online ging. Het was heel prettig om met haar samen te werken. Ze begrijpt wat de klant wil, kan complexe informatie begrijpelijk communiceren via social media en werkt ontzettend efficiënt en hard. Ik kan iedereen aanraden om Maria te vragen voor social media advies en het opzetten van complete social media campagnes. Dan ben je ontzorgd, weet dat het op rolletjes loopt en dat de campagne effectief is.

Diandra Hupkens
Provincie Limburg

Senna El Hanoudi

Wanneer Maria verschijnt dan kun je verwachten dat ze haar werk voorbereid, inhoudelijk sterk is en dat ze dit met gevoel doet. Omdat alles zo natuurlijk gaat geloof je haar direct. Ik heb dit zelf ervaren en kan haar dan ook met vertrouwen aanbevelen.

Senna El Hanoudi
Senna El Hanoudi

Luana Goetheer | Provincie Zeeland

Hoera voor Maria en haar enthousiasme om ons social media team van een stevig fundament te voorzien. Met de door haar ontwikkelde strategie als leidraad hebben de social channels van Provincie Zeeland een enorme boost gekregen, is er meer interactie met de volgers en groeit onze community. Het team is zelfverzekerd geworden en heeft een duidelijke plaats in de communicatiestrategie.

Luana Goetheer
Provincie Zeeland
So. Zorg goed voor je eigen tijd en energie!

In drukke tijden is het steeds belangrijker om als bedrijf op te vallen. Daar heb je creativiteit voor nodig. Deze creëer je enkel als je buiten je eigen omgeving bent...

Contact Me

GET IN TOUCH

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden.

WhatsApp chat