Skills & Self = Success

Online Marketing & Social Media Cursus

De beste investering die je kunt maken is in jezelf

De enige manier om een verandering te realiseren is om niet alleen de Skills naar een niveau hoger te tillen maar ook jezelf klaar te maken voor die verandering. In deze unieke cursus vullen Online & Social Media Marketing Skills én Self ontwikkeling elkaar aan! Ga voor Success!

Eenmalige investering in je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je je registreert, ga je actief deelnemen in de volledige 6 wekelijkse +1 bonusweek groepstrainingen (één dagdeel per week) die je in staat stellen om je eigen online marketing uit te voeren, een realistische online marketingstrategie uit te werken en te begrijpen wanneer je welk online marketingmiddel inzet. Daarnaast leer je hoe je overtuigend jouw marketingcampagne kunt pitchen, probleemoplossend kunt denken voor de (interne) klant en hoe je baas wordt over je eigen doelen, tijd en energie.

Skills & Self = Success

ONLINE MARKETING BEHEERSEN

Ontwikkel de juiste SKILLS

Ontwikkel jezelf als online marketeer en leer over SEO, SEA, Social Media Marketing, Social Advertising, Contentmarketing en Analytics!
Skills & Self = Success

HAAL HET BESTE UIT JOUW TIJD EN ENERGIE

Tijd en aandacht voor jouw SELF

Doelgericht én met plezier naar je werk gaan; inhoudelijk weten hoe je de doelen bereikt en effectief omgaan met jouw tijd en energie.
Skills & Self = Success

GA VOOR SUCCESS

Het resultaat van...

Ga voor Success op persoonlijk en zakelijk vlak. Haal het beste uit jouw SELF!
De cursus van So-MC is de eerste waarbij actuele online marketing en social media kennis wordt gecombineerd met het 'vrouw zijn' in business! Skills + Self = Success!

Waarom deze cursus?

Deze exclusieve cursus leert jou:
✔️Hoe je resultaatgericht online marketing kunt inzetten
✔️Hoe en wanneer je SEO, SEA, Social Media Marketing & Contentmarketing inzet
✔️Social Media Marketing & Facebook, Instagram Advertising; theorie én praktijk
✔️Hoe je zelfverzekerd een marketingcampagne kunt pitchen
✔️Hoe je balans in jouw zakelijke en privé leven creëert
✔️Hoe je jouw persoonlijke vrijheid, rust en overzicht terug krijgt

So. Wie gingen jou voor?

Luana Goetheer | Provincie Zeeland

Hoera voor Maria en haar enthousiasme om ons social media team van een stevig fundament te voorzien. Met de door haar ontwikkelde strategie als leidraad hebben de social channels van Provincie Zeeland een enorme boost gekregen, is er meer interactie met de volgers en groeit onze community. Het team is zelfverzekerd geworden en heeft een duidelijke plaats in de communicatiestrategie.

Luana Goetheer

Senna El Hanoudi

Wanneer Maria verschijnt dan kun je verwachten dat ze haar werk voorbereid, inhoudelijk sterk is en dat ze dit met gevoel doet. Omdat alles zo natuurlijk gaat geloof je haar direct. Ik heb dit zelf ervaren en kan haar dan ook met vertrouwen aanbevelen.

Senna El Hanoudi
Senna El Hanoudi

Diandra Hupkens | Provincie Limburg

Maria heeft voor de Provincie Limburg in 2014 de social media campagne en live-stream verzorgt tijdens een groot Wooncongres. Het was voor de Provincie Limburg niet gebruikelijk om live via een twitter-wall te communiceren met de stakeholders en de aanwezigen. Ze heeft hierin perfect geadviseerd aan de voorkant en de dag zelf van A tot Z begeleid, zodat alles real live online ging. Het was heel prettig om met haar samen te werken. Ze begrijpt wat de klant wil, kan complexe informatie begrijpelijk communiceren via social media en werkt ontzettend efficiënt en hard. Ik kan iedereen aanraden om Maria te vragen voor social media advies en het opzetten van complete social media campagnes. Dan ben je ontzorgd, weet dat het op rolletjes loopt en dat de campagne effectief is.

Diandra Hupkens

Thea Terlouw | Projectmedewerker Buurtzorgpensions

Het leukste van de cursus vond ik de energie die ik kreeg om aan de slag te gaan met alles wat ik geleed had. Alle online marketing mogelijkheden werden besproken, maar ook allerlei handige websites en app’s. Ik wist niet dat er zoveel te leren was over online marketing.

Maria weet alles met heel veel energie en inspiratie over te brengen. De tijd vloog voorbij en 4 uur was elke keer eigenlijk te kort. Ook de groep was erg gezellig, we hebben veel gepraat en gelachen.

De informatie die we hebben gekregen in deze 6 weken cursus is te veel om allemaal te onthouden. Gelukkig hebben we alle hand-outs gekregen. Deze zal ik vaak nog pakken als ik iets ‘nieuws’ ga doen op social media of internet.

Mercedes Walrave | Content Redacteur Provincie Zeeland

Eindelijk een praktische training gecombineerd met veel kennis die werkt. Wat een verademing! Dankzij de social media strategie 3.0 van Maria Cappon hebben we meer contact met onze volgers en is het maken van content nóg leuker geworden.

Cynthia de Bruijne | Paree Elektro B.V.

Wat was het super interessant, leerzaam en inspirerend! Een praktische cursus; ik ben meteen met alle informatie aan de slag gegaan. Goed om ook weer eens kritisch naar mezelf te kijken; het onderdeel ‘Self’ zorgt absoluut voor een stukje bewustwording. Maria is energiek en motiverend; haar brede kennis brengt zij op een sprankelende en originele manier over.

Cynthia de Bruijne
Cynthia de Bruijne | Skills & Self = Success!
in 6 weken + 1 bonusweek!
Zelfverzekerd je online marketing beheersen

Skills & Self = Success!

Contact Me

GET IN TOUCH

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden.

Vul hier twee cijfers in: *

WhatsApp chat