Investeer in jouw toekomst!

Opleiding Social Media Manager

Word Social Media Manager!

Elke dag bezig zijn met Social Media Strategie, Social Media Advertising, Content marketing, Online Communicatie en Analytics? Dan is de opleiding Social Media Manager écht wat voor jou! Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en bedrijven zijn continu op zoek naar beste mensen. De opleiding Social Media Manager van So-MC is net wat anders. Waarom? Omdat je alles leert vanuit de praktijk. Wat er vandaag in een boek staat gedrukt is namelijk volgende maand al weer oud nieuws. Je leert alles om bij te blijven op het gebied van digitale marketing. Lees hier meer!

Wat heeft deze opleiding jou te bieden?

Lees hier wat de opleiding Social Media Manager jou te bieden heeft:

✔️ Social Media Manager | Leer hoe jij jouw bedrijf online kunt profileren
✔️ Social Media Manager | Creëer content die bij jouw bedrijf past
✔️ Social Media Manager | Ken alle ins-& outs van Instagram, Instagram Stories, Facebook & LinkedIn
✔️ Social Media Manager | Effectief adverteren op Instagram & Facebook
✔️ Social Media Manager | Tijd besparen door met planningtools te werken
✔️ Social Media Manager | Zelfverzekerd Social Media beheersen

Na 6 weken kun jij zelfstandig aan de slag als Social Media Manager! Download de brochure of neem vrijblijvend contact op.

Investering in jouw professionele ontwikkeling

De vraag naar Social Media Managers blijft toenemen. Het is dus nu de tijd om deze opleiding te volgen en jezelf om te scholen tot Social Media Manager! Werk je al in de marketing, communicatie of wil je je zelf deze nieuwe functie eigen maken? Volg dan de opleiding Social Media Manager bij So-MC zodat je elke dag bezig kunt zijn met dit mooie vak!

Opleiding Social Media Manager | Trends

SOCIAL MEDIA TRENDS

Blijf op de hoogte!

Social Media gaat razendsnel! Wees op de hoogte van de laatste trends en leer anticiperen op wat komen gaat.
Social Media Channels | So-MC

SOCIAL MEDIA CHANNELS

Van Snapchat tot en met LinkedIn!

Leer alles wat je moet weten over elk populair Social Media kanaal anno 2019!
Opleiding Social Media Manager | Be the Best!

SUCCESVOL EEN SOCIAL MEDIA AFDELING OPZETTEN

Manage Social Media

Manage de content, de tools en resultaten. Word Social Media Manager!

So! Praktische informatie

De opleiding Social Media Manager is voor iedereen die zelfverzekerd Social Media wilt leren beheersen. Het is belangrijker dat je wilt leren dan dat je een bepaalde achtergrond hebt.

Je hoeft geen specifieke marketing opleiding te hebben. Passie en willen leren is belangrijker dan je educatieve achtergrond!

De volgende thema’s komen aan bod in de opleiding Social Media Manager:

  • Social Media Trends
  • Social Media Strategie
  • Channelmarketing o.a.; Instagram, Facebook, LinkedIN, Twitter en Snapchat
  • Contentcreatie
  • Tools & Analytics
  • Social Media Advertising
  • Social Media Dashboard
  • Succesvol Social Media implementeren in jouw organisatie!

De opleiding Social Media Manager duurt 6 weken. In deze 6 weken is er één keer per week klassikaal les. De les duurt drie uur, daarna is er de mogelijkheid tot meelunchen of het meenemen van een lunchpakket.

De opleiding Social Media Manager wordt gegeven in Goes. Wil je deze opleiding inhouse? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Uiteraard verschilt dit per persoon maar reken op 1-2 uur per week.

In deze zes weken lever je een Social Media Plan op en je creëert je eigen Social Media Campagne. Het plan dient zo opgesteld te worden dat je het direct kunt implementeren in je organisatie.

So. Wie gingen jou voor?

Senna El Hanoudi

Wanneer Maria verschijnt dan kun je verwachten dat ze haar werk voorbereid, inhoudelijk sterk is en dat ze dit met gevoel doet. Omdat alles zo natuurlijk gaat geloof je haar direct. Ik heb dit zelf ervaren en kan haar dan ook met vertrouwen aanbevelen.

Senna El Hanoudi
Senna El Hanoudi

Luana Goetheer | Provincie Zeeland

Hoera voor Maria en haar enthousiasme om ons social media team van een stevig fundament te voorzien. Met de door haar ontwikkelde strategie als leidraad hebben de social channels van Provincie Zeeland een enorme boost gekregen, is er meer interactie met de volgers en groeit onze community. Het team is zelfverzekerd geworden en heeft een duidelijke plaats in de communicatiestrategie.

Luana Goetheer

Thea Terlouw | Projectmedewerker Buurtzorgpensions

Het leukste van de cursus vond ik de energie die ik kreeg om aan de slag te gaan met alles wat ik geleed had. Alle online marketing mogelijkheden werden besproken, maar ook allerlei handige websites en app’s. Ik wist niet dat er zoveel te leren was over online marketing.

Maria weet alles met heel veel energie en inspiratie over te brengen. De tijd vloog voorbij en 4 uur was elke keer eigenlijk te kort. Ook de groep was erg gezellig, we hebben veel gepraat en gelachen.

De informatie die we hebben gekregen in deze 6 weken cursus is te veel om allemaal te onthouden. Gelukkig hebben we alle hand-outs gekregen. Deze zal ik vaak nog pakken als ik iets ‘nieuws’ ga doen op social media of internet.

Diandra Hupkens | Provincie Limburg

Maria heeft voor de Provincie Limburg in 2014 de social media campagne en live-stream verzorgt tijdens een groot Wooncongres. Het was voor de Provincie Limburg niet gebruikelijk om live via een twitter-wall te communiceren met de stakeholders en de aanwezigen. Ze heeft hierin perfect geadviseerd aan de voorkant en de dag zelf van A tot Z begeleid, zodat alles real live online ging. Het was heel prettig om met haar samen te werken. Ze begrijpt wat de klant wil, kan complexe informatie begrijpelijk communiceren via social media en werkt ontzettend efficiënt en hard. Ik kan iedereen aanraden om Maria te vragen voor social media advies en het opzetten van complete social media campagnes. Dan ben je ontzorgd, weet dat het op rolletjes loopt en dat de campagne effectief is.

Diandra Hupkens

Cynthia de Bruijne | Paree Elektro B.V.

Wat was het super interessant, leerzaam en inspirerend! Een praktische cursus; ik ben meteen met alle informatie aan de slag gegaan. Goed om ook weer eens kritisch naar mezelf te kijken; het onderdeel ‘Self’ zorgt absoluut voor een stukje bewustwording. Maria is energiek en motiverend; haar brede kennis brengt zij op een sprankelende en originele manier over.

Cynthia de Bruijne
Cynthia de Bruijne | Skills & Self = Success!

Mercedes Walrave | Content Redacteur Provincie Zeeland

Eindelijk een praktische training gecombineerd met veel kennis die werkt. Wat een verademing! Dankzij de social media strategie 3.0 van Maria Cappon hebben we meer contact met onze volgers en is het maken van content nóg leuker geworden.

So. De vraag naar Social Media Managers blijft stijgen!

Social Media Marketing en Online Marketing is een groeiend vak en de vraag naar goede Social Media Managers blijft stijgen! So... the right moment is now!

Contact Me

GET IN TOUCH

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden.

Vul hier twee cijfers in: *

WhatsApp chat