Investeer in kennis! 

Online Marketing Training

Online Marketing. Een term die niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering en marketing. Middels een Online Marketing Training van So-MC leert u alle ins-& outs van Online Strategie, SEO, SEA, Social Media, Social Media Advertising, Content Marketing en veel meer!

Locatie

De Online Marketing Training kan bij u inhouse worden georganiseerd of op een locatie naar wens.

Deelnemers

Het aantal deelnemers is afhankelijk van het exacte type training.

Intakegesprek

Vooraf is er een intake gesprek bij u op locatie. Op basis van de intake zullen de exacte wensen, inhoud en facilitaire mogelijkheden worden besproken. Type Trainingen zijn:

1. Online Marketing Strategische Sessie

Gedurende deze training staat bewustwording, kennisoverdracht en uw eigen bedrijf centraal. Deze sessie gaat diep in op uw eigen bedrijfsstrategie in combinatie met de hedendaagse online marketingmogelijkheden en technieken. Zonder strategie geen uitvoering. Investeer daarom in de kennis van uw medewerkers middels deze training.

2. Online Marketing Training

Wilt u het kennisniveau van u en uw medewerkers omtrent Online Marketing verhogen? De Online Marketing Training wordt aangeboden op diverse niveau’s:

  • Beginners
  • Beginners Plus
  • Gevorderden

Afhankelijk van het interne kennisniveau, uw bedrijfsdoelen, wordt de Training samengesteld.

Optioneel

Wilt u uw kennis verhogen op het gebied van Social Media; zoals Instagram, LinkedIN, Facebook en of Social Media Advertising? Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Interesse?

Heeft u interesse? U kunt vrijblijvend contact op nemen voor een kennismakingsgesprek.

Zelfverzekerd Online Marketing beheersen | So-MC